Recomandari

Alegerea unei rochii office ideale

Femeile care lucreaza intr-un spatiu office trebuie sa se bucure de un look inedit, ele fiind obisnuite cu o tinuta formala caracteristica biroului. Este un lucru important ca femeile sa nu se priveze de confortul pe care o tinuta ar trebui sa-l asigure, de aceea ele trebuie sa-si aleaga mereu o tinuta confortabila care sa nu le incurce atunci cand sunt la birou si lucreaza. O astfel de tinuta eleganta va fi pe placul lor si vor vedea ca nu vor avea dificultati in a o alege.
Alegeti niste culori care sunt in trend, dar si a unor modele care va vor face placere. Nici rolul accesoriilor nu ar trebui neglijat atunci cand va alegeti tinuta eleganta. O astfel de tinuta va scoate din anonimat orice femeie, de aceea ea trebuie aleasa cu grija astfel incat sa se obtina acest efect inedit. Fiind caracteristice stilului clasic, rochiile office nu ar trebui sa depaseasca linia pe care o impun. Acest lucru este un aspect de avut in vedere mai ales daca preferintele se orienteaza in special catre stilul mai elegant. O rochie inedita va va scoate in evidenta toate atuurile.
Recomandarile expertilor
Este recomandat ca femeile care au o inaltime peste medie sa opteze pentru rochii mai scurte, dar nu cu mult peste linia genunchilor. Un accent trebuie pus pe manecile rochiei, de aceea o sesiune de shopping ar trebui sa vizeze lungimea acestora. Nu uitati ca femeile care lucreaza in sectorul business stiu sa aprecieze o calitate sporita a produselor pe care le cumpara, de aceea rochia office va trebui mereu avuta in vedere, aceasta oferind femeilor look-ul elegant pe care ele il doresc. O rochie inedita va evidentia trasaturile deosebite ale femeii, de aceea ea trebuie aleasa cu o mare atentie.
In cazul in care doriti ca talia voastra sa fie evidentiata armonios, iar inaltimea voastra este mai mica, varietatea de modele midi va vor oferi un aspect excelent. Aceste modele creaza un efect vizual de alungire si va vor face sa pareti ca sunteti mai inalte. Incaltamintea ar trebui sa fie reprezentata de tocuri inalte. Acestea va vor oferi si ele impresia de inaltime. Nu alegeti stilurile prea generoase, astfel incat sa evitati senzatia de vulgaritate. Un alt lucru de evitat il constau culorile prea deschise sau carourile. Alaturi de o astfel de rochie, puteti alage niste pantofi cu tocul subtire sau chiar niste botine ar putea fi alegerea cea mai buna pentru voi.
Accesoriile
Indiferent de vreme, accesoriile va vor adauga un plus de eleganta. Accesoriile sunt o solutie pentru a influenta in mod pozitiv imaginea finala. Va trebui sa gasiti rochia pe care o doriti si care sa arate impecabil, mai ales atunci cand are loc o ocazie deosebita sau in cazul in care mergeti la un interviu. Rochia pe care o alegeti trebuie sa se ghideze dupa simplitate.
In cazul unei rochii clasice, aceasta va putea fi accesorizata cu niste elemente pentru un efect inedit. De exemplu, o geanta cu dimensiuni reduse este una mult mai potrivita pentru voi. Puteti alege o astfel de geanta in conditiile in care va puteti pune in era strictul necesar. Atunci cand aveti niste joburi de zi cu zi, puteti alege unele modele medii, acestea fiind preferate din start. Niste bijuterii corespunzatoare va vor ajuta si ele destul de mult. Va trebui sa alegeti aceste bijuterii fara a va supraincarca tinuta creand astfel un aspect inestetic. Pentru stilul office, niste bijuterii finute sunt alegerea cea mai inedita. Acestea vor trebuie sa se armonizeze din punct de vedere cromatic, realizand un echilibru inedit, care va va face sa straluciti de fiecare data.